
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgkazenes5 gab.citroni vai apelsīni500 gievārījuma cukurs
Pagatavošana
1
Kazenes pārlasa, noskalo, notecina, samaisa ar ievārījuma cukuru (želejcukurs ar attiecību 1:2) un atstāj uz stundu.
2
Citronus vai apelsīnus plāni nomizo, miziņas sagriež strēmelēs. Visiem citroniem nogriež mizu, ieskaitot balto daļu, lai paliek tikai mīkstums. Izgriež citrusa mīkstumu un kopā ar smalkajām miziņām pievieno kazenēm.
3
Uzvāra, ļauj 5 minūtes strauji vārīties, lej tīrās burkās, vāko ciet un gaida aukstus rudens/ziemas vakarus.
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit