60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
150 golīveļļa50 gportvīns100 gmelnās olīvas (bez kauliņiem)100 gsausais baltvīns100 grīvēts siers1 gab.paciņa sausais raugs sāls250 gmilti4 gab.olas250 gsiers
Pagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni 190 grādiem un ietauko kēksa veidni.
2
Sarīvē 200 g siera, kā arī, sagriež olīvas uz pusēm.
3
Bļodā sajauc vīnus, eļļu un olas. Piejauc sieru, miltus sajauktus ar sauso raugu, sāli. Visu izmaisa. Klāt pieliek sieru un olīvas.
4
Liek iekšā veidnē un cep 45 minūtes. Aptuveni 7-10 minūtes pirms cepšanas beigām pārber ar 50 g rīvēta siera un turpina cept, līdz siers izkusis un apbrūnējis.
Iesūtīja: evuci
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit