15Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
rupjmaizes ķiegelītis ķiploki sāls
Pagatavošana
1
Vislabāk ir parasto ķieģeļveidīgo rupjmaizīti sagriezt šķēlēs un eļļā apcept nedaudz - tikai tik, lai veidotos kraukšķīga garoziņa.
2
Vēl karstus ar veselu ķiploka daiviņu ierīvē un uzber nedaudz sāli - tādas maizītes cilvēku kompānijā parasti tiek notiesātas lielā daudzumā.
* kad strādāju restorānā, viņi parasti ņēma Borodinas maizi, bet tai ir klāt smaržīgie pipari, kas man neiet pie dūšas. Šīs maizītes, taisot no parastās klona maizes, nesanāk tik kraukšķīgas un līdz ar to – ne tik gardas manā skatījumā.
Iesūtīja: Aiza
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit