Foto: Shutterstock
Ķiploka maizītes no ķieģelīša - iecienīts našķis piknikos un ballītēs.
15Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

rupjmaizes ķiegelītis ķiploki sāls

Pagatavošana

1

Vislabāk ir parasto ķieģeļveidīgo rupjmaizīti sagriezt šķēlēs un eļļā apcept nedaudz - tikai tik, lai veidotos kraukšķīga garoziņa.

2

Vēl karstus ar veselu ķiploka daiviņu ierīvē un uzber nedaudz sāli - tādas maizītes cilvēku kompānijā parasti tiek notiesātas lielā daudzumā.

* kad strādāju restorānā, viņi parasti ņēma Borodinas maizi, bet tai ir klāt smaržīgie pipari, kas man neiet pie dūšas. Šīs maizītes, taisot no parastās klona maizes, nesanāk tik kraukšķīgas un līdz ar to – ne tik gardas manā skatījumā.

Iesūtīja: Aiza

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!