![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/7656cb70-7bff-11ed-8b90-a1da6d5615c2.jpg?w=576&h=324&r=16:9)
10Minūtes
2Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gsviests3 gab.ķiploka daiviņas
Pagatavošana
1
Ķiplokus nomizo, aplej ar verdošu ūdeni, nosusina. Sasmalcina ar ķiploku spiedi vai sarīvē uz pašas smalkākās rīves.
2
Mīkstu sviestu sakuļ, pievieno ķiplokus un samaisa. Sviestu uzglabā ledusskapī.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit