90Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
600 gķirbji2 gab.olas(L)1 gab.iebiezināts piens bundžā60 gsviests100 gmanna1 gab.paciņa vaņiļas cukurs0.5 TKkanēlis2 TKcitronu sula1 šķipsnasāls
Pagatavošana
1
Sāk ar to, ka mazā ūdens daudzumā izsutina ķirbi, lieko slapjumu nolej, pārējo sablenderē.
2
Mīkstā sviestā pa vienai iemaisa olas, pēc tam visu pārējo, ķirbi ieskaitot.
3
Lej ietaukotā veidnē, cep mērenā karstumā (es cepu 160 grādos) 1 stundu.
4
Gatavu kēksu pārlej ar cukura glazūru vai pārkaisa ar kanēļotu pūdercukuru.
Iesūtīja: snukurs
Helovīna ēdieniCepeškrāsnsKanēlisMannaSviestsTortes un kūkasMārtiņdienas cienastsCitronu sulaVaniļas cukursIebiezinātais piensķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit