15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
ķirbis sviests manna cukurs piens sāls
Pagatavošana
1
Aplej ķirbja gabaliņus, tā lai tos nosedz ūdens un pavāra.
2
Aptuveni 5 min pavāra ķirbi un tad samīca vai sablendē.
3
Lej klāt pienu, kad tas vārās, ber mannu klāt un maisot vāra 3-4 minūtes.
4
Pievieno sāli, cukuru, sviestu.
Iesūtīja: Trīne
BrokastisPusdienasLaunagsGrūtnieces ēdienkarteĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursHelovīna ēdieniVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCukursMannaPiensviegliMārtiņdienas cienastsIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteķirbisPutras un biezputras
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit