20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gtaukvielā sautēts ķirbis400 grīvēti vārīti kartupeļi1 gab.ola sāls milti rīvmaize eļļa
Pagatavošana
1
Ķirbjus samīca, pievieno karupeļus , plas, sāli, miltus un izveido plācenīšus.
2
Apviļā tos rīvmaizē un cep no abām pusēm gaiši brūnus pannā sakarsētā eļļā.
3
Pasniedz ar skābu krējumu.
Iesūtīja: Laimiite
BrokastisLaunagsGrūtnieces ēdienkarteĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaKartupeļiMiltiOlasRīvmaizeDārzeņu ēdieniGavēņa laika ēdieniMārtiņdienas cienastsIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit