irbju kūka karamele
Foto: Shutterstock
Ķirbju kūka ar iebiezināto pienu - garšos pat tiem, kas ķirbjus neēd.
80Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
600 gķirbji1 gab.iebiezināts piens bundžā60 gsviests2 gab.olas100 gmanna0.5 gab.vaniļas cukurs paciņā0.5 TKkanēlis1 ĒKcitrona sula šķipsnasāls

Pagatavošana

1

Ķirbi sagriež gabaliņos, pārlej ar pavisam nedaudz ūdens, sautē, līdz ķirbis mīksts un ūdens novārījies.

2

Ķirbi sastrādā biezenī, iegūto biezeni sajauc ar kondensēto pienu un mīkstu sviestu, pievieno olas, citrona sulu un garšvielas, iemaisa mannu.

3

Visu labi samaisa, liek ietaukotā apaļajā veidnē, cep apmēram stundu.

Iesūtīja: Emy

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!