15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
500 gķirbis3 āboli2 burkāni1 gab.citrons3 ĒKmedus1 saujaķirbju sēklas
Pagatavošana
1
Svaigu ķirbi un nomizotus ābolus, burkānus sarīvē uz sakņu rīves. Bļodā sajauc ķirbi ar āboliem.
2
Skābumam piespiež citrona (vai apelsīna) sulu, bet saldumam pievieno medu. Samaisa.
3
Sakarsē pannu bez taukvielām. Uzber ķirbju sēklas un ik pa brīdim apmaisot, apgrauzdē tās zeltaini brūnas.
4
Apgrauzdētās sēklas iemaisa salātos un pasniedz.
Ja vēlas, salātus var papildināt arī ar apelsīniem, rozīnēm, valriekstiem un žāvētām dzērvenēm.
Iesūtīja: XP
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit