40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
300 gķirbji2 gab.tomāti1 gab.paprika2 gab.kartupeļi100 gskābs krējums sviests vai margarīns zaļumi
Pagatavošana
1
Gabaliņos sagrieztu ķirbi apcep pusgatavu, pārliek katliņā, pievieno krējumu, tomātus (tos var iepriekš apcep), nedaudz gabaliņos sagrieztas paprikas.
2
Kad ķirbji mīksti, pievieno sāli, atsevišķi izceptos kartupeļus un samaisa.
3
Pārkaisa ar zaļumiem.
Iesūtīja: Vineta
PusdienasVakariņasReceptes cukura diabēta slimniekiemĒdieni bērniemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepšanaVārīšanaGaršvielas un garšaugiPaprikaSkābais krējumsSviestsTomātiSautējumi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit