50Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
500 gķirši (bez kauliņiem)2 šķēlessakaltusi baltmaize200 mlpiens3 gab.olas120 gcukurs40 gsviests2 ĒKmilti sāls80 gtumšā šokolāde sviests pūdercukurs
Pagatavošana
1
Baltmaizes šķēlītes ieliek bļodā.
2
Pienu uzkarsē, pārlej maizei un ļauj 10 minūtes ievilkties, samaisa.
3
Olas sakuļ, pievieno izmērcēto baltmaizi, cukuru, sviestu, miltus, sāli, sadrupinātu šokolādi un visu labi samaisa, beigās pieber ķiršus.
4
Cepamo formu ieziež ar sviestu, piepilda ar ķiršu maisījumu un 200 *C cepeškrāsnī cep 25 min.
5
Gatavo sacepumu pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz ar vaniļas mērci vai vaniļas saldējumu.
Iesūtīja: Vineta
LaunagsKristību ēdienkarteCepšanaCepeškrāsnsBaltmaizeMiltiOlasPiensPūdercukursSviestsTumšā šokolādeĶiršiPudiņiSaldie sacepumi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit