Sastāvdaļas
Pagatavošana
Biskvīts: olas, cukuru un vanilīnu kuļ līdz veidojas viendabīga, gaiša masa. Miltus samaisa ar cepamo pulveri, kartupeļu cieti un iesijā olu masā. Uzmanīgi samaisa.
Mīklu lej cepamā veidnē (26 cm diametrā), kas izklāta ar cepamo papīru un liek cepties uzkarsētā cepeškrāsnī. Cep 175*C 25-30 minūtes.
Biskvītu atdzesē un noņem nedaudz biskvīta dekorēšanai.
Krēms: saldo krējumu ar stindzinātāju (lasīt instrukciju uz paciņas) saputo putukrējumā. Iemaisa cukuru, vanilīna cukuru, krējumu un nedaudz sakuļ.
Sīrups: ķiršu sulu (kas palika pēc ķiršu noliešanas) uzvāra kopā ar cukuru un nelielā ūdens daudzumā iemaisītu kartupeļu cieti.
Biskvītu pārziež ar sīrupu, izkārto ķiršus un tad krēmu pārziež. Pārkaisa biskvīta drupačas un šokolādes skaidiņas.
Iesūtīja: