40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
200 gcepumi Dāmu pirkstiņi600 gbiezpiens50 gpiens4 gab.olas150 gcukurs200 gsaldais krējums750 gķiršu kompots
Pagatavošana
1
Biezpienu sablendē. Lai masa būtu šķidrāka un labāk blendējama, pielej mazliet pienu.
2
Atsevišķi saputo olas baltumus un dzeltenumus ar 100 g cukura, un atsevišķi saputo putukrējumu ar 50 g cukura.
3
Saputo kopā sablendēto biezpienu ar olas dzeltenumiem un putukrējumu, iecilā saputoto olbaltumu.
4
Dāmu pirkstiņus mērcē ķiršu kompota šķidrumā un liek kārtā, pa virsu pusi no krēma, tad otru kārtu ar mērcētiem cepumiem un atkal krēmu.
5
Visu atdzesē ledusskapī. Dekorē ar ķiršiem no kompota.
Iesūtīja: Zuks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit