Foto: Shutterstock
Citādāka versija par tiramisu - klasiskā maskarpones siera vietā tiek izmantots biezpiens. Dīvaini? Bet gardi!
40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
200 gcepumi Dāmu pirkstiņi600 gbiezpiens50 gpiens4 gab.olas150 gcukurs200 gsaldais krējums750 gķiršu kompots

Pagatavošana

1

Biezpienu sablendē. Lai masa būtu šķidrāka un labāk blendējama, pielej mazliet pienu.

2

Atsevišķi saputo olas baltumus un dzeltenumus ar 100 g cukura, un atsevišķi saputo putukrējumu ar 50 g cukura.

3

Saputo kopā sablendēto biezpienu ar olas dzeltenumiem un putukrējumu, iecilā saputoto olbaltumu.

4

Dāmu pirkstiņus mērcē ķiršu kompota šķidrumā un liek kārtā, pa virsu pusi no krēma, tad otru kārtu ar mērcētiem cepumiem un atkal krēmu.

5

Visu atdzesē ledusskapī. Dekorē ar ķiršiem no kompota.

Iesūtīja: Zuks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!