3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgogas700 gcukurs1 ldegvīns
Pagatavošana
1
Ogas, cukuru un degvīnu burkā iekšā, burkai uzliek auduma gabaliņu, nosaitē un liek uz palodzes saulītē.
2
Ik pa laiciņam sakratu, lai cukurs izšķīst. Pēc tam svarīgākais ir burkas aizmirst. Kad rudens pusē uznāk prāta apskaidrība un atgriežas atmiņa, velku laukā, nokāšu, saleju smukās pudelēs un cienāju viesus. Atzīmēšu, ka arī ogas ir ēdamas – sacukurotas un saspirtotas.
3
Uzlējumu var taisīt no jebkurām ogām. Ir mēģināts ar zemenēm, plānojas vēl kāda burka ar mellenēm, avenēm un arī upenēm.
Iesūtīja: Diversija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit