Foto: Shutterstock
Ķiršu uzlējums varen labi smeķē gan tāpat vien, iedzerot pa mēriņam, gan uzlejot šļuciņu uz plombīra saldējuma.
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 kgogas700 gcukurs1 ldegvīns

Pagatavošana

1

Ogas, cukuru un degvīnu burkā iekšā, burkai uzliek auduma gabaliņu, nosaitē un liek uz palodzes saulītē.

2

Ik pa laiciņam sakratu, lai cukurs izšķīst. Pēc tam svarīgākais ir burkas aizmirst. Kad rudens pusē uznāk prāta apskaidrība un atgriežas atmiņa, velku laukā, nokāšu, saleju smukās pudelēs un cienāju viesus. Atzīmēšu, ka arī ogas ir ēdamas – sacukurotas un saspirtotas.

3

Uzlējumu var taisīt no jebkurām ogām. Ir mēģināts ar zemenēm, plānojas vēl kāda burka ar mellenēm, avenēm un arī upenēm.

Iesūtīja: Diversija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!