25Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
375 gķirši50 gcukurs kanēlis1 ĒKcitronu sula citrona miziņa1 ĒKkartupeļu milti
Pagatavošana
1
Ķiršus(svaigus vai saldētus) nomazgā un izņem kauliņus.
2
Katliņā ielej 3/4 l ūdens, pievieno cukuru, kanēli, citrona miziņu, ieliek ķiršus un vāra, līdz ogas mīkstas.
3
Lēni maisot, pielej aukstā ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti, uzvāra un noņem no uguns. Zupu var pasniegt gan siltu, gan aukstu.
Iesūtīja: Dace P
Ātri pagatavojami ēdieniBērnu ballītes ēdieniMātes dienas ēdieniKartupeļu cieteCukursKanēlisĶiršiSaldās zupasCitronu sula
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit