Foto: DELFI
Ķiršu zupa ļoti garda ar mandeļu cepumiem, peldošajām salām, bubertam vai klimpām.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
375 gķirši50 gcukurs kanēlis1 ĒKcitronu sula citrona miziņa1 ĒKkartupeļu milti

Pagatavošana

1

Ķiršus(svaigus vai saldētus) nomazgā un izņem kauliņus.

2

Katliņā ielej 3/4 l ūdens, pievieno cukuru, kanēli, citrona miziņu, ieliek ķiršus un vāra, līdz ogas mīkstas.

3

Lēni maisot, pielej aukstā ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti, uzvāra un noņem no uguns. Zupu var pasniegt gan siltu, gan aukstu.

Iesūtīja: Dace P

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!