Foto: Shutterstock
Garda un vienkārši pagatavojama klimpu zupa.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 glāzekviešu milti2 olas1 ĒKsviests0.75 glāzespiens sāls1 lūdens1 glāzepiens

Pagatavošana

1

Saputotam sviestam pievieno olu dzeltenumus, sāli, izsijātus miltus un pienu (pēc vajadzības). Mīklu labi samaisa, pievieno saputotus olu baltumus. Gatavajai mīklai jābūt krējuma biezumā.

2

Ar tējkaroti atdala klimpas, liek verdošā ūdenī, pieber sāli un vāra, kamēr tās uzpeld.

3

Klimpas liek šķīvjos, pārlej ar karstu pienu.

Recepte: no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!