30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 glāzekviešu milti2 olas1 ĒKsviests0.75 glāzespiens sāls1 lūdens1 glāzepiens
Pagatavošana
1
Saputotam sviestam pievieno olu dzeltenumus, sāli, izsijātus miltus un pienu (pēc vajadzības). Mīklu labi samaisa, pievieno saputotus olu baltumus. Gatavajai mīklai jābūt krējuma biezumā.
2
Ar tējkaroti atdala klimpas, liek verdošā ūdenī, pieber sāli un vāra, kamēr tās uzpeld.
3
Klimpas liek šķīvjos, pārlej ar karstu pienu.
Recepte: no www.calis.lv arhīva
BrokastisLaunagsGrūtnieces ēdienkarteĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKviešu miltiOlasPiensSviestsŪdensPiena zupasviegliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit