Foto: DELFI
Kokosa krēma un ogu desertu pasniedz ar skaistām, svaigām ogām.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 glāzekokosa piens0.5 glāzesaldais krējums0.5 gab.paciņa pudiņa pulveris gab.aplesīnu sula1 ĒKželatīns svaigas ogas

Pagatavošana

1

Kokosa pienu lēni uzsilda līdz karsts, bet nevāra.

2

Aukstā saldajā krējumā iemaisa pudiņa pulveri, tad iejauc karstā kokosa pienā un pakarsē līdz kārtīgi sabiezē, visu laiku maisa.

3

Noņem no uguns, iejauc apelsīnu sulu, tad pievieno izmērcētu želatīnu.

4

Salej mazos trauciņos, liek ledusskapī sastingt.

Iesūtīja: Vina

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!