![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/7f8ef570-6140-11ed-b4c0-b95419279305.jpg?w=576&h=324&r=16:9)
20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 glāzekokosa piens0.5 glāzesaldais krējums0.5 gab.paciņa pudiņa pulveris gab.aplesīnu sula1 ĒKželatīns svaigas ogas
Pagatavošana
1
Kokosa pienu lēni uzsilda līdz karsts, bet nevāra.
2
Aukstā saldajā krējumā iemaisa pudiņa pulveri, tad iejauc karstā kokosa pienā un pakarsē līdz kārtīgi sabiezē, visu laiku maisa.
3
Noņem no uguns, iejauc apelsīnu sulu, tad pievieno izmērcētu želatīnu.
4
Salej mazos trauciņos, liek ledusskapī sastingt.
Iesūtīja: Vina
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit