Foto: Shutterstock
Vienkārši un ātri pagatavojami kokosriekstu cepumi.
20Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
35 gmargarīns2 gab.olas90 gcukurs200 gkokosriekstu skaidiņas

Pagatavošana

1

Margarīnu vai sviestu izkausē un nedaudz atdzesē.

2

Olas samaisa ar cukuru (nekuļ!), pievieno kokosriekstu skaidiņas un margarīnu/sviestu.

3

Ar karotes palīdzību veido cepumus un liek uz plāts, kas apklāta ar pergamenta papīru.

4

Cep aptuveni 10 minūtes 175*C. Cepumus no plāts noņem tikai tad, kad tie pilnībā atdzisuši. Sanāk 30-35 cepumi.

Iesūtīja: Ana

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!