60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 tasesviests0.5 tasecukurs2 gab.olas1 tasepiens2 taseskokosriekstu skaidiņas1 TKvaniļa naža galssoda0.5 TKmuskatrieksts
Pagatavošana
1
No irdenās mīklas izveido kūkas pamatni un liek cepešpannā uz 5-7 minūtēm (krāsns temperatūra 180 *C).
2
Pēc tam uzlej kūkas idejisko daļu (maisījumu sāk gatavot no sviesta un cukura), noklāj (pēc gaumes), piemēram, ar krusteniskām mīklas strēmelēm un cep vēl 30-40 minūtes, līdz kūkas virspuse ir zeltaini brūna.
3
Pasniedz karstu vai nedaudz atdzisušu.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit