kokosriekstu kūka
Foto: Shutterstock
Kokosriekstu kūka - prasās pēc otra gabaliņa.
60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 tasesviests0.5 tasecukurs2 gab.olas1 tasepiens2 taseskokosriekstu skaidiņas1 TKvaniļa naža galssoda0.5 TKmuskatrieksts

Pagatavošana

1

No irdenās mīklas izveido kūkas pamatni un liek cepešpannā uz 5-7 minūtēm (krāsns temperatūra 180 *C).

2

Pēc tam uzlej kūkas idejisko daļu (maisījumu sāk gatavot no sviesta un cukura), noklāj (pēc gaumes), piemēram, ar krusteniskām mīklas strēmelēm un cep vēl 30-40 minūtes, līdz kūkas virspuse ir zeltaini brūna.

3

Pasniedz karstu vai nedaudz atdzisušu.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!