Foto: Shutterstock
Kotletes no teļa gaļas gardas gan karstā, gan aukstā veidā.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gteļa maltā gaļa1 gab.ola1 šķēlebaltmaize100 gpiens1 gab.sīpols pikantās gaļas garšvielas rīvmaize

Pagatavošana

1

Malto gaļu sajauc ar olu, pienā izmērcētu baltmaizi, sīpolu un garšvielām.

2

No mīklas sataisa kotletītes, ko apviļā rīvmaizē.

3

No sākuma cep uz lielākas uguns, apbrūnina un tad cep kādas 15 - 20 minūtes uz vidējas uguns.

* pienā mērcētā baltmaize piedod foršu sulīgumu un mīkstumu. Bieži vien lieku vairāk, nekā šeit rakstīju, - uz izjūtu.

Iesūtīja: Bw

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!