40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gteļa maltā gaļa1 gab.ola1 šķēlebaltmaize100 gpiens1 gab.sīpols pikantās gaļas garšvielas rīvmaize
Pagatavošana
1
Malto gaļu sajauc ar olu, pienā izmērcētu baltmaizi, sīpolu un garšvielām.
2
No mīklas sataisa kotletītes, ko apviļā rīvmaizē.
3
No sākuma cep uz lielākas uguns, apbrūnina un tad cep kādas 15 - 20 minūtes uz vidējas uguns.
* pienā mērcētā baltmaize piedod foršu sulīgumu un mīkstumu. Bieži vien lieku vairāk, nekā šeit rakstīju, - uz izjūtu.
Iesūtīja: Bw
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit