Foto: Shutterstock
Kraukšķīgās vaniļas vafeles - gardas tāpat, bet pēc vēlmes var pildīt ar to, kas pašam tīk.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

250 gmargarīns vai eļla250 gcukurs500 gmilti6 gab.olas0.5 TKsoda vaniļa piens krējums

Pagatavošana

1

Saputo margarīnu, pievieno cukuru. Sakuļ olas baltumus, tad pievieno dzeltenumus un vaniļas pāksts sēkliņas vai vaniļas esenci pēc garšas.

2

Apvieno abas masas, pieliek klāt miltus, sodu un šķidrumu (piens, krējums, ūdens), pievieno olas baltumus un visu samaisa.

3

Cep, ja par biezu, pielej ūdeni mīklai, mēģina, kamēr ideāli kraukšķīgas vafeles. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: ixis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!