30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
250 gmargarīns vai eļla250 gcukurs500 gmilti6 gab.olas0.5 TKsoda vaniļa piens krējums
Pagatavošana
1
Saputo margarīnu, pievieno cukuru. Sakuļ olas baltumus, tad pievieno dzeltenumus un vaniļas pāksts sēkliņas vai vaniļas esenci pēc garšas.
2
Apvieno abas masas, pieliek klāt miltus, sodu un šķidrumu (piens, krējums, ūdens), pievieno olas baltumus un visu samaisa.
3
Cep, ja par biezu, pielej ūdeni mīklai, mēģina, kamēr ideāli kraukšķīgas vafeles. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit