kreoles mērce
Foto: Shutterstock
Ar tomātiem bagātīgo kreolu mērci pasniedz ar zivīm vai gaļu.
45Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 sīpols1 paprika500 gtomāti olīvas pēc garšassāls pipari1 glāzebaltvīns augu eļļa

Pagatavošana

1

Tomātiem uzlej verdošu ūdeni, novelk miziņu. Sautē. Izberž caur sietiņu.

2

Uz mazas uguns, karstā eļļā, sautē sagrieztus sīpolus, pākstis. Pielej tomātu pastu un pievieno smalki sagrieztas olīvas.

3

Pieber sāli, piparus, pielej vīnu.

4

Mērci vāra uz mazas uguns 15 minūtes. Pēc tam pasniedz.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!