45Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 sīpols1 paprika500 gtomāti olīvas pēc garšassāls pipari1 glāzebaltvīns augu eļļa
Pagatavošana
1
Tomātiem uzlej verdošu ūdeni, novelk miziņu. Sautē. Izberž caur sietiņu.
2
Uz mazas uguns, karstā eļļā, sautē sagrieztus sīpolus, pākstis. Pielej tomātu pastu un pievieno smalki sagrieztas olīvas.
3
Pieber sāli, piparus, pielej vīnu.
4
Mērci vāra uz mazas uguns 15 minūtes. Pēc tam pasniedz.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit