80Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
RAUGA MĪKLA:100 gpresētais raugs1 glāzepiens2 ĒKcukurs2.5 ĒKmilti KĀRTAINĀ MĪKLA:300 gmargarīns3.5 glāzesmilti1 gab.ola
Pagatavošana
1
Rauga mīkla: 100 g rauga (slapjā) atšķaida ar glāzi piena, pievienot 2 ēdamkarotes cukura un 2 ēdamkarotes (ar kaudzi) miltu. Visu samaisa un noliek siltā vietā uzrūgt.
2
Kārtainā mīkla: margarīnu sakapā ar miltiem un pievieno olu. Sajauc viendabīgu mīklu.
3
Kad rauga mīkla uzrūgusi (apmēram 30 minūtes), savieno abas mīklas. Kārtīgi izmīca un sadala 6 daļās, katru daļu saveļ bumbulī un ļauj vēl 20 minūtes parūgt.
4
Pēc tam katru daļu izveltnē aplī, sagriež trījstūros, liek vai neliek pildījumu un satin kruasānus.
5
Kruasānus liek uz ietaukotas cepamās veidnes un apsmērē ar olu.
6
Liek 200*C cepeškrāsnī un cep 20-25 minūtes.
Iesūtīja: Tante
Bērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsFranču nacionālā virtuveMargarīnsMiltiRaugsDažādas mīklasPīrāgi un smalkmaizītes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit