35Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gkūpināts lasis50 gsviests1 ĒKolīveļļa1 ĒKcitronu sula2 ĒKsaldais krējums1 šķipsnamuskatrieksts0.5 TKmalti pipari saujalociņi
Pagatavošana
1
Lasi sīki sakapā vai samaļ gaļas mašīnā.
2
Saputo sviestu ar olīveļļu, pakāpeniski iejauc laša masu. Rūpīgi iemaisa saldo krējumu, citrona sulu, sīki sakapātus zaļumus un garšvielas.
3
Pastēti atdzesē ledusskapī.
Padoms: sāli nepievieno, jo kūpināts lasis jau pats par sevi ir gana sāļš produkts.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Bēru mielastsMātes dienas ēdieniKūpināts lasisOlīveļļaSaldais krējumsSviestsCitronu sulaMuskatrieksts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit