50Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
lasis citrona šķēle olīveļļa sāls6 gab.banāni4 gab.citroni1 gab.jogurts4 ĒKkarijs200 gsmalcināti sālie zemesrieksti
Pagatavošana
1
Pusstundu pirms cepšanas ieliec lasi marinādē: kārtām - lasi, citrona šķēlīti, bišķi olīveļļas un sāls.
2
Lasi var cept gan folijā, gan bez.
3
Piedevās piestāvēs skābena mērce: 6 banāni, 4 citroni (izspiež sulu), viens jogurts, 4 ĒK karijs (drīkst arī vairāk), to visu sablendē un pieliek 200 g sastampātus sāļos, grauzdētos zemesriekstus.
Iesūtīja: Grafiti
Mazkaloriju ēdieniZiemassvētku receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsCitroniJogurtsKarijsLasisOlīveļļaZemesriekstiZivju un jūras produktu ēdieniViegla vasaras maltīteBanāni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit