45Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 gab.laša steiks2 gab.sarkanie sīpoli2 gab.burkāni1 gab.cukini3 ĒKeļļa100 mldārzeņu buljons2 ĒKbaltvīna etiķis2 ĒKsīrups100 ggaršaugu sviets4 šķēlescitrons sāls Santa Maria malti melnie pipari Santa Maria kajēnas pipari citronu sula
Pagatavošana
1
Laša steikus (katrs ~ 200 g) sapiparo ar kajēnas pipariem, uz 10 minūtēm ieliek ledusskapī.
2
Cukini, sīpolus un burkānus sagriež salmiņos. Pannā uzkarsē eļļu, tajā strauji apcep dārzeņus, pārlej ar buljonu, pievieno etiķi un sautē, kamēr viss šķidrums iztvaikojis. Pievieno sīrupu, izmaisa, pēc garšas pieliek sāli un maltus piparus.
3
Dārzeņus sadala četrās daļās, liek uz alumīnija folijas loksnes dārzeņus, tiem virsū apsālītus laša gabalus un aizloka ciet, cep uz grila ~ 10 minūtes.
4
Pasniedzot apslaka ar citrona sulu, pievieno citrona šķēlīti un garšaugu sviestu.
Iesūtīja: Santa Maria
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit