45Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
300 glaša atgriezumi4 kartupeļi2 burkāni saujagarneles150 mlsaldais krējums pēc garšaspipari un sāls pēc garšasdilles
Pagatavošana
1
Katliņā liek laša atgriezumus, pielej ūdeni un uzvāra buljonu. Laša atgriezumus izņem un buljonu nokās. Atdala laša gabaliņus no asakām.
2
Nokāsto buljonu atkal liek vārīties, pievieno sagrieztus burkānus, kartupeļus un garšvielas.
3
Kad zupa gandrīz gatava, pievieno garneles, lasi un pielej saldo krējumu. Sāli un piparus pievieno pēc garšas. Kad zupa uzmet burbuli, tā ir gatava.
4
Pirms pasniegšanas pievieno kapātas dilles vai citus zaļumus pēc garšas.
Iesūtīja: ilzhuk
PusdienasVakariņasVārīšanaBurkāniDillesGarnelesKartupeļiLasisPipariSaldais krējumsZivju un jūras produktu zupas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit