Sastāvdaļas
Pagatavošana
Izrullē mīklu, uz mīklas uzliek spinātus, virsū laša fileju, apsāla, uzber zivju garšvielu, viegli apslaka ar citronu.
Uz laša liek kārtām spinātus, ceptus šampinjonus, garneles, un pa virsu izlīdzina pesto mērci ar baziliku. Var arī neizmantot pesto mērci vispār, bet kopā iet ļoti labi.
Tad uzliek virsū izrullētu vēl vienu mīklas kārtu. Lai pīrāga malas būtu tādas garšīgākas, gar malām sakārto šampinjonus, spinātus, ja paliek pāri garneles, tās arī. Var arī likt papriku piemēram - nu brīva izvēle pēc garšas un gaumes. Var arī vispār neko nelikt.
Lai mīklas malas labāk liptu kopā, apsmērē ar viegli sakultu olas baltumu.
Liek uz ietaukotas cepešplāts vai izmanto cepamo papīru. Lai būtu smuka, brūna garoziņa, apsmērē ar sakultu olas dzeltenumu - kā pīrāgiem arvienvārtdsakot.
Liek cepties 250*C, cepšanas laiks apmēram 25 minūtes.
Iesūtīja: abruks