lavašs
Foto: Shutterstock
Lavašs ar maltās gaļas pildījumu - gards gan karstā, gan aukstā veidā.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
4 gab.lavašs400 gmaltā gaļa1 ĒKsviests1 TKsāls1 gab.puravs2 gab.ķiploka daiviņas1 gab.paprika (sarkana)400 gkonservēti tomāti1 TKmalta paprika

Pagatavošana

1

Sakarsētās taukvielās apbrūnina malto gaļu. Pievieno sāli un piparus.

2

Puravu (nelielu) noskalo un sagriež sķēlītēs. Puravu un izspiestu ķiploku pievieno maltajai galai.

3

Maisījumu dažas minūtes sautē.

4

Papriku noskalo, izņem sēkliņas un sagriež kubiņos. Maltajai gaļai pievieno papriku, sasmalcinātus konservētos tomātus, malto papriku.

5

Sautē 10 minūtes.

6

Lavašu pilda ar maltās gaļas pildījumu.

Iesūtīja: Edīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!