20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
4 gab.lavašs400 gmaltā gaļa1 ĒKsviests1 TKsāls1 gab.puravs2 gab.ķiploka daiviņas1 gab.paprika (sarkana)400 gkonservēti tomāti1 TKmalta paprika
Pagatavošana
1
Sakarsētās taukvielās apbrūnina malto gaļu. Pievieno sāli un piparus.
2
Puravu (nelielu) noskalo un sagriež sķēlītēs. Puravu un izspiestu ķiploku pievieno maltajai galai.
3
Maisījumu dažas minūtes sautē.
4
Papriku noskalo, izņem sēkliņas un sagriež kubiņos. Maltajai gaļai pievieno papriku, sasmalcinātus konservētos tomātus, malto papriku.
5
Sautē 10 minūtes.
6
Lavašu pilda ar maltās gaļas pildījumu.
Iesūtīja: Edīte
Ass un pikants ēdiensPiknika ēdienu receptesGaļas uzkodasKarstās uzkodasMaltā gaļaKonservēti tomātiPuraviBurgeri, sendviči, vrapi un kebabi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit