15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
0.5 gab.tomāts1 gab.marinēts gurķis1 gab.diļļu zariņš200 gšķiņķis1 gab.paciņa kausētais siers "Dzintars"1 gab.lavašs
Pagatavošana
1
Lavašu iztin uz galda. Pārziež kausēto sieru. Pārkaisa sagrieztas dilles. Pārkaisa strēmelēs sagrieztu šķiņķi.
2
Pa vidu liek vienu strīpu tomātus, vienu salmiņos sagrieztus marinētus gurķus. Vienu strīpu uzspiež majonēzi un izlīdzina pa lavašu (tas tāpēc, ka lavašs savādāk sanāk diezgan sauss).
3
Lavašu satin, ietin pārtikas plēvē un ieliek ledusskapī ievilkties.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit