Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sagatavo maltās gaļas masu: 400-500 g liellopu maltā gaļa, melnie pipari, garšvielas (labi der itāļu garšvielas vai "Vegeta" vai cits maisījums), sāls (ja nav pie garšvielas jau klāt), "Spilvas" tomātu mērce, sinepes.
1.kārta - tomātu mērce (Spilvas, lētie varianti nebūs labi).
2.kārta - lazanjas makaronu plāksnīte.
3.kārta - maltās gaļas masa, sarīvēts siers (Krievijas, Čedera, Holandes un tml.), tomātu šķēlītes.
4.kārta - lazanjas makaronu plāksnīte.
5.kārta - maltās gaļas masa, tomātu šķēlītes.
6.kārta - lazanjas makaronu plāksnīte.
7.kārta - maltās gaļas masa, tomātu mērce.
8.kārta - lazanjas makaronu plāksnīte.
9.kārta - tomātu šķēlītes.
To visu aplej nedaudz ar ūdeni, lai plāksnītes saslapinās, var iemērkt arī pirms tam ūdenī katru.
Mikroviļņu krāsnī (bez vāka, max režīmā) 15 minūtes.
Apber ar sarīvētu sieru, liek uz 30 sekundēm mikroviļņu krāsnī.
Iesūtīja: Lelliite