Foto: Shutterstock
Mikroviļņu krāsnī vienkārši un ātri pagatavojama lazanja ar tomātu mērci un liellopu malto gaļu.
50Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
500 gliellopu maltā gaļa melnie pipari garšvielas kečups sāls sinepes lazanjas plāksnes sarīvēts siers (Krievijas, Čedera, Holandes un tml.) tomāti

Pagatavošana

1

Sagatavo maltās gaļas masu: 400-500 g liellopu maltā gaļa, melnie pipari, garšvielas (labi der itāļu garšvielas vai "Vegeta" vai cits maisījums), sāls (ja nav pie garšvielas jau klāt), "Spilvas" tomātu mērce, sinepes.

2

1.kārta - tomātu mērce (Spilvas, lētie varianti nebūs labi).

3

2.kārta - lazanjas makaronu plāksnīte.

4

3.kārta - maltās gaļas masa, sarīvēts siers (Krievijas, Čedera, Holandes un tml.), tomātu šķēlītes.

5

4.kārta - lazanjas makaronu plāksnīte.

6

5.kārta - maltās gaļas masa, tomātu šķēlītes.

7

6.kārta - lazanjas makaronu plāksnīte.

8

7.kārta - maltās gaļas masa, tomātu mērce.

9

8.kārta - lazanjas makaronu plāksnīte.

10

9.kārta - tomātu šķēlītes.

11

To visu aplej nedaudz ar ūdeni, lai plāksnītes saslapinās, var iemērkt arī pirms tam ūdenī katru.

12

Mikroviļņu krāsnī (bez vāka, max režīmā) 15 minūtes.

13

Apber ar sarīvētu sieru, liek uz 30 sekundēm mikroviļņu krāsnī.

Iesūtīja: Lelliite

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!