30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 vistas fileja1 sīpols1 burkāns glāzerīsi1 burciņa lečo garšvielas un zaļumi
Pagatavošana
1
Vistas fileju, sīpolu, burkānu sasmalcina, apcep katlā uzkarsētā ēļļā. Pievieno rīsus, pārlej visu ar ūdeni vai verdošu buljonu un vāra 15 minūtes.
2
Kādas minūtes piecas pirms gatavošanas beigām pievieno burciņu lečo un garšvielas, zaļumus.
* paprikas lečo vietā var lietot sēņu lečo.
Iesūtīja: pece
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit