Foto: Shutterstock
Lečo no kabača ungāru gaumē - karstā uzkoda vai piedeva pie otrā ēdiena.
35Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 sīpols4 ĒKeļļa4 tomāti8 zaļa paprika1 kgkabači sāls asie pipari250 gūdens200 gkrējums2 ĒKmilti

Pagatavošana

1

Sīki sagrieztus sīpolus apcep, pievieno sagrieztus tomātus un kopā cep, kamēr masa kļūst par biezeni.

2

Papriku sagriež 2-3 cm lielos kubiciņos un kopā ar uz visrupjākās rīves rīvēto kabaci pievieno tomātu masai.

3

Tad pievieno sāli, aso papriku un aplej ar 1,5 dl ūdens un zem vāka sautē, līdz dārzeņi kļūst mīksti (apm. 15-20 min).

4

Pa to laiku samaisa atlikušo ūdeni ar krējumu un miltiem un pievieno sautējumam vēl kādu minūti vārot.

Iesūtīja: inet

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!