35Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 sīpols4 ĒKeļļa4 tomāti8 zaļa paprika1 kgkabači sāls asie pipari250 gūdens200 gkrējums2 ĒKmilti
Pagatavošana
1
Sīki sagrieztus sīpolus apcep, pievieno sagrieztus tomātus un kopā cep, kamēr masa kļūst par biezeni.
2
Papriku sagriež 2-3 cm lielos kubiciņos un kopā ar uz visrupjākās rīves rīvēto kabaci pievieno tomātu masai.
3
Tad pievieno sāli, aso papriku un aplej ar 1,5 dl ūdens un zem vāka sautē, līdz dārzeņi kļūst mīksti (apm. 15-20 min).
4
Pa to laiku samaisa atlikušo ūdeni ar krējumu un miltiem un pievieno sautējumam vēl kādu minūti vārot.
Iesūtīja: inet
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit