Vispirms maisīšanas - raudzēšanas programma un pēc tam pilngraudu programmu ir 3:48.
Samaisīja ļoti labi - pie malām nelipa, garša mīklai laba.
Maizīti cepu 1,25 kg režīmā ar gaišu garozu. Sanāca - krāsa un garša - kā ķieģelītim. Struktūra - kā parastam rudzu maizes klaipiņam (ne tik poraina kā ķieģelītim veikalā).
*ķimenes 1 TK uzreiz un vēl - pie pēdējās maisīšanas.
*raugs (~12 g - Li receptē) - es izmantoju 1/3 daļu no presētā rauga 50 g gabaliņa, kuru vispirms uzbriedināju - izšķīdināju drusku siltā ūdenī.
Iesūtīja: Ilis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit