45Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
līdaka citronpipari garšvielas "1000 salu mērce" zivs ēdieniem sviests
Pagatavošana
1
Līdaku notīra, ierīvē ar citrona pipariem un dažādām garšvielām.
2
Uz folijas izlej 1000 salu mērci , kas speciāli paredzēta zivs ēdieniem. Zivi kārtīgi izvārta mērcē, vēderā ieliek sviestu, tad visu satin rūpīgi folijā un cepeškrāsnī cep līdz gatava.
Iesūtīja: etta
PusdienasVakariņasĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCitronpipariGaršvielas un garšaugiLīdakaSviestsZivju un jūras produktu ēdieniviegliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit