40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
konservētas aprikozes100 gsviests6 ĒKcukurs1 ola1 ĒKpiens250 gmilti GLAZŪRAI:200 gpūdercukurs3 ĒKcitronu sula
Pagatavošana
1
Mīkstu sviestu kopā ar cukuru sakuļ ar mikseri. Turpinot kult, iekuļ pienu un olas. Pievieno izsijātus miltus un iejauc mīkstu mīklu.
2
Mīklu izrulē 5 mm biezumā, ar glāzi (glāzi ņem nedaudz lielāku nekā aprikožu pusītes) izspiež aplīšus.
3
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180*C. Cepamo veidni izklāj ar cepamo papīru un uz tās liek izspiestos cepumu aplīšus. Cep 15-20 minūtes. Atdzesē.
4
Aprikožu pusītes liek uz papīra salvetēm un nosusina.
5
Glazūra: pūdercukuru samaisa ar citrona sulu un pārziež cepumus. Centrā liek aprikozes pusīti un ļauj glazūrai sacietēt.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit