Foto: Shutterstock
Lieldienu gardums no biezpiena, kas der arī citiem svētkiem.
50Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
4 paciņas 2% Valmieras biezpiena50 gsviests200 gsaldais krējums marmelāde grazudētas mandeles lazdu rieksti cukurs vaniļas cukurs

Pagatavošana

1

Sviestu saputo ar nedaudz cukura.

2

Pievieno un iemaisa biezpienu. Iecilā saputotu saldo krējumu.

3

Pievieno sagrieztu marmelādi, mandeles, riekstus, kas aplieti ar verdošu ūdeni, paturēti un pārgriezti.

4

Samaisa un iespiež Tuperwarre formā, kas iepriekš viegli ieeļļota ar augu eļļu.

Iesūtīja: īriete

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!