50Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
4 paciņas 2% Valmieras biezpiena50 gsviests200 gsaldais krējums marmelāde grazudētas mandeles lazdu rieksti cukurs vaniļas cukurs
Pagatavošana
1
Sviestu saputo ar nedaudz cukura.
2
Pievieno un iemaisa biezpienu. Iecilā saputotu saldo krējumu.
3
Pievieno sagrieztu marmelādi, mandeles, riekstus, kas aplieti ar verdošu ūdeni, paturēti un pārgriezti.
4
Samaisa un iespiež Tuperwarre formā, kas iepriekš viegli ieeļļota ar augu eļļu.
Iesūtīja:
Lieldienu receptesPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBiezpiensCukursMandelesSaldais krējumsSviestsCiti saldēdieniviegliBiezpiena sacepumiVaniļas cukursBez termiskas apstrādesLazdu rieksti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit