gulašs
Foto: Shutterstock
Liellopa gaļas un dārzeņu gulašs izcilai ikdienas maltītei.
40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

liellopa fileja tomāti paprika sīpoli baklažāni zaļie zirnīši sāls pipari baziliks lauru lapas

Pagatavošana

1

Gaļu sagriež kubikos (2x2 cm) un apcep pannā.

2

Pievieno kubiņos sagrieztus tomātus, papriku, sīpolu gredzenus, baklažānus un zaļos zirnīšus, un apcep.

3

Pievieno ūdeni, lai pārklāj, pievieno garšvielas, sāli un sautē gatavu.

4

Pasniedz ar kartupeļiem, rīsiem.

Iesūtīja: aiza

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!