40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
liellopa fileja tomāti paprika sīpoli baklažāni zaļie zirnīši sāls pipari baziliks lauru lapas
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež kubikos (2x2 cm) un apcep pannā.
2
Pievieno kubiņos sagrieztus tomātus, papriku, sīpolu gredzenus, baklažānus un zaļos zirnīšus, un apcep.
3
Pievieno ūdeni, lai pārklāj, pievieno garšvielas, sāli un sautē gatavu.
4
Pasniedz ar kartupeļiem, rīsiem.
Iesūtīja: aiza
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit