55Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gcūkgaļas karbonāde10 šampinjoni sāls svaigi malti melnie pipari eļļa cepšanai2 sīpoli5 ķiploka daiviņas100 mlmajonēze100 gsiers1 liels tomāts timiāns
Pagatavošana
1
Gaļu griež šķēlēs un izklapē, apkaisa ar sāli, pipariem, caur spiedi izspiestiem ķiplokiem.
2
Pannā sakarsētā eļļā apcep gaļas šķēles no abām pusēm. Tad apcep šķēlītēs sagrieztas sēnes.
3
Visu kārtām liek karstumizturīgā traukā: gaļa, sīpolu ripiņas, sēnes, smalki sakapāti ķiploki, tomāta šķēles, majonēze, timiāns, sarīvēts siers.
4
Kārtojumam uzliek vāku vai pārklāj to ar foliju un liek līdz 220 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 20 minūtēm. Cepšanas beigās noņem vāku, lai siers apbrūnētu.
5
Gaļa izdodas ļoti sulīga, garšo lieliski un pie majonēzes var "piešaut" kapātus zaļumus, graudu sinepes, tomātu mērci, pesto vai ko tik sirds kāro.
Iesūtīja: persija
Grūtnieces ēdienkarteZiemassvētku receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiKristību ēdienkarteRomantiskas vakariņasMātes dienas ēdieniAugu eļļaCūkgaļas karbonādeĶiplokiMajonēzeSīpoliMārtiņdienas cienastsTimiāns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit