120Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
750 gliellopa gaļa200 mlsarkanvīns1 TKkanēlis10 gab.piparu graudi4 gab.krustnagliņas šķipsnaraudene3 gab.sīpoli3 gab.tomāti gab.burkāni2 gab.āboli sāls
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež kubiņos un aplej ar sarkanvīnu, kas jau iepriekš savārīts ar garšvielām. Vismaz uz stundu novieto ledusskapī.
2
Eļļā apcep burkānus, sagrieztus sīpolus, tomātus (vai 1 EK tomātu pastas) un nomizotus, sagrieztus ābolus. Visu kārtīgi apbrūnina. To liek sautējamā katliņā, pievieno tam gaļu kopā ar vīnu un garšvielām. Pievieno sāli.
3
Sautē kamēr gaļa kļūst mīksta. Kad gaļa gatava, izņem veselās garšvielas, pēc vajadzības var pieliet ūdeni.
Iesūtīja: XP
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit