8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 kgtomāti1 kgsīpoli2 kgburkāni500 geļļa2 gab.burciņas tomātu mērce vai pasta2 ĒKsāls2 ĒKcukurs malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Sarīvētus burkānus liek lielā katlā, aplej ar eļļu un sautē, līdz tie kļūst pusmīksti. Tad pievieno sīpolus un atkal sautē, kamēr sīpoli kļūst zeltaini.
2
Liek klāt rupji sagrieztus tomātus (es parasti nošmucinu miziņu) un uzvāra. Pieliek sāli, cukuru, piparus, pievieno tomātu mērci (kečups neder) un vāra apmēram stundu.
3
Gatavo masu liek burciņās un noslēdz ar vāciņu.
Iesūtīja: Pelnrušķīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit