30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
500 gnesālīta rudzu maize100 grozīnes150 gcukurs0.5 TKkanēlis100 gsaldais krējums1 gab.ābols0.5 glāzedzērvenes
Pagatavošana
1
Krāsnī uz plāts apgrauzdētus rudzu maizes sausiņus pārlej ar verdošu ūdeni. Kad maize uzbriedusi, to kopā ar uzlējumu izberž caur sietu.
2
Pēc tam pieliek rozīnes, cukuru, ābolu šķēlītes, caur sietu iztrītas dzērvenes un vāra 5 – 10 minūtes.
3
Zupu atdzesē un pasniedz ar putukrējumu.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit