rupjmaizes zupa
Vienkāršs, lēts, bet gards saldēdiens - maizes zupa ar žāvētiem augļiem un garšvielām.
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

žāvēti augļi rupjmaize cukurs kanēlis citrona miziņa krustnagliņas

Pagatavošana

1

Iepriekšējā vakarā apleju žāvētos augļus, kas domāti zupai.

2

Nākamā dienā tiem pieberu maltu un grauzdētu rupjmaizi, cukuru, garšvielas un uzvāru.

* malto rupjmaizi parasti turu krājumos - to dažādos saldajos var izmantot - samaļu pāri palikušo rupjmaizi un sagrauzdēju cepeškrāsnī.

Iesūtīja: Bitīt matos

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!