40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
250 gcietas maizes garozas1 gab.sīpols3 ĒKtauki vai sviests gab.olas1 TKsāls naža galssarkanie pipari1 ĒKsasmalcināti pētersīļi1 lūdens
Pagatavošana
1
Uzkarsē taukus, apcep tajos sīpolus, pētersīļus un gabaliņos sagrieztas garoziņas.
2
Pielej ūdeni, pieber sāli un piparus. Noņem 1/2 l ūdens, iecilā tajā 2 olas, visu izmaisa un maisījumu lej verdošā zupā. Uzvāra un zupa gatava.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Ātri pagatavojami ēdieniMaizeOlasPētersīļiSarkanie pipariŪdensCitas zupasTaukiLatviešu nacionālā virtuve
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit