Foto: Shutterstock
Sātīgām pusdienām - maizes zupa zemnieku gaumē.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
250 gcietas maizes garozas1 gab.sīpols3 ĒKtauki vai sviests gab.olas1 TKsāls naža galssarkanie pipari1 ĒKsasmalcināti pētersīļi1 lūdens

Pagatavošana

1

Uzkarsē taukus, apcep tajos sīpolus, pētersīļus un gabaliņos sagrieztas garoziņas.

2

Pielej ūdeni, pieber sāli un piparus. Noņem 1/2 l ūdens, iecilā tajā 2 olas, visu izmaisa un maisījumu lej verdošā zupā. Uzvāra un zupa gatava.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!