15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 gab.olu dzeltenumi1 TKcukurs0.5 TKcitronu sula0.5 leļļa2 ĒKābolu etiķis sāls svaigi malti baltie pipari
Pagatavošana
1
Olu dzeltenumiem pievieno cukuru, citronu sulu, sinepes un saputo.
2
Nepārtraukti maisot, pa pilienam pievieno eļļu.
3
Maisa, līdz majonēze ir sabiezējusi.
4
Kad izveidojusies pilnīgi viendabīga masa, pieliek etiķi, sāli un piparus.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit