Foto: DELFI
Mājas siers ar ķimenēm - ātri un lēti un ļoti garšīgi.
90Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 lpilnpiens1 saujaķimenes0.5 glāzeetiķis 9% rupjā sāls

Pagatavošana

1

3 litrus govs piena uzkarsē, ieber sauju ķimenes un pielej pusglāzi atšķaidīta etiķa vai atšķaidītas citronskābes.

2

Visu saraus kunkulīšos, caur marli notecina, ieliek bļodiņā un uzliek slogu.

3

Ar sāli ierīvē no ārpuses, lai ievelkas. Nekādā gadījumā neber klāt karsējot – citādi būs ļoti drupens.

Iesūtīja: Klak-Klak

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!