20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
500 gspageti1 glāzesaldais krējums2 gab.olu dzeltenumi bekons parmezāna siers pēc garšassāls, pipari, garšvielas
Pagatavošana
1
Vāra spageti, bet nepārvāra, lai tiem ir neliels kraukšķis.
2
Samaisa saldo krējumu ar olu dzeltenumiem.
3
Pannā apcep diezgan smalki sagrieztu bekonu, uz tā liek gatavos spageti un visu aplej ar olu un saldā krējuma masu, 2 min maisot pasilda, bet nevāra – uz lēnas uguns vien uzkarsē un karstu pasniedz.
4
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar rīvētu parmezānu.
Iesūtīja: Naatre
PusdienasAss un pikants ēdiensGrūtnieces ēdienkarteReceptes ceļojumiemPannā cepts ēdiensBekonsParmezāna siersSpagetiMakaronu ēdieniItāļu nacionālā virtuve
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit