30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
3 ĒKsviests1 gab.sīpols200 gkonservēts tuncis90 gšampinjoni10 ķirštomāti300 mlsaldais krējums2 ĒKtomātu pasta malti melnie pipari1 ĒKsasmalcināti pētersīļi spageti
Pagatavošana
1
Izkausē pannā sviestu, maisot apcep sasmalcinātus sīpolus, līdz tie mīksti.
2
Pievieno šķēlēs sagrieztus šampinjonus, uz pusēm pārgrieztus ķirštomātus, un cep vēl 2-3 minūtes. Visu pārlej ar saldo krējumu, pievieno tomātu pastu, piparus, tunča gabaliņus, samaisa. Kad mērce "uzmet burbuli", tā ir gatava.
3
Pārkaisa ar pētersīļiem. Vārītus spageti var gan iemaisīt karstajā mērcē, gan likt uz šķīvjiem un pārliet ar mērci.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit