30Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
eļļa2 gab.vistas fileja1 TKkarijs200 mlsaldais krējums pēc garšassaulē kaltēti tomāti sāls300 gmakaroni2 gab.ķiploka daiviņas150 gkazas siers
Pagatavošana
1
Vistas fileju sagriež gabaliņos.
2
Uzkarsē pannā eļļu un vistas gabaliņus apcep no visām pusēm zeltaini brūnus. Uzkaisa sāli un noliek malā kādā traukā.
3
Kamēr vista cepas, liek vārīties makaronus.
4
Gatavo mērci. Pannā sakarsē eļļu un apcep uz lēnas uguns sasmalcinātu ķiploku, pievieno smalkos gabaliņos sagrieztus saulē kaltētos tomātus, pielej saldo krējumu, nedaudz iedrupina kazas sieru un pieber kariju. Pasautē, pagaršo un, kad mērce atzīstama par labu esam, pievieno iepriekš apcepto vistu un ļauj dažas minūtes pasautēties zem vāka.
5
Sarīvē vai mazākos gabalos saplucina atlikušo kazas sieru.
6
Mērci sajauc ar novārītajiem makaroniem, pārkaisa sieru un ļauj ievilkties zem vāka, lai pakūst siers.
Iesūtīja:
Pannā cepts ēdiensAugu eļļaKarijsKazas siersMakaroniSaldais krējumsSaulē kaltēti tomātiVistas filejaMakaronu ēdieniMārtiņdienas cienasts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit