25Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
400 gmakaroni400 gšampinjoni150 mlsaldais krējums100 gžāvēts šķiņķis1 gab.sīpols pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari1 TKmilti100 mlbuljons pēc garšaspētersīļi
Pagatavošana
1
Makaronus sālsūdenī izvāra un nokāš.
2
Sēnes sagriež vairākos gabalos. Sīpolu sasmalcina un sakarsētā eļļā apcep. Liek klāt sēnes un apgrozot cep gatavas.
3
Pārkaisa miltus, apcep, pārlej un iemaisa buljonu. Uzvāra, pēc garšas pievieno sāli un piparus, un uzvāra.
4
Šķiņķi sagriež strēmelītēs, iemaisa sēņu mērcē.
5
Mērci pārlej makaroniem, pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.
Iesūtīja: EwE90
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit